top of page
  • Οργανικό έλαιο Καρότο για το Πρόσωπο και το Σώμα

    Βοτανολογική Ονομασία: Daucus carota

    Χώρα Προέλευσης : Γαλλία

    Μέθοδος απόκτησης του ελαίου: 100% αγνό παρθένο έλαιο που παράγεται μέσω διαβροχής φρέσκων οργανικών καρότων σε οργανικό έλαιο ηλίανθου. Δεν υπόκειται καμία χημική επεξεργασία.

    Πτυχές & Ιδιαιτερότητες: Έλαιο έντονου πορτοκαλί  χρώματος - Διαυγής υφή- Οσμή ελαφριά και φρέσκια.

    Δράση και Χρήση του ελαίου στην Ομορφιά

  • Αναγεννά και καταπραύνει.
  • Προσδίδει  καλή εμφάνιση και φως στην επιδερμίδα.
  • Επιταχύνει την διαδικασία του  μαυρίσματος και επιτρέπει στο δέρμα να διατηρήσει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.
  • Αντιοξειδωτικό, επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης.
  • Μαλακτικό, διατηρεί την ελαστική δομή του δέρματος.

 

 

Οργανικά, φυσικά  καλλυντικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό ECOCERT Greenlife διαθέσιμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://cosmetiques.ecocert.com

 

Συστατικά

 

Ingredients: 100% Helianthus annuus seed oil*, Daucus carota extract*

100% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

100% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας

Paraben free
Preservative free
Ether Glycol, PEG, EDTA free
GMO free
No petrochemical compounds
Not tested on animals.
No animal by-product
Not use colouring agents
100% natural fragrance
Καλλιέργεια

*Οργανικής καλλιέργειας πιστοποιημένο από τη Ecocert Greenlife διαθέσιμo στην διεύθυνση : www.cosmetiques.ecocert.com

Copyright © elmelia.bio All rights reserved

Ενδείξεις

Θαμπό, κουρασμένο δέρμα

Ρυτίδες και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σε πρόσωπο, χέρια , λαιμό

Δέρμα χωρίς  ζωντάνια

Έκθεση στον ήλιο

Οδηγίες χρήσης

Καθαρό ή  σε ανάμειξη με άλλα έλαια βάσης ή αιθέρια έλαια, το έλαιο καρότο  μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις :

Σαν λάδι μαυρίσματος προσώπου/σώματος Για μετά την ηλιοθεραπεία ώστε να αναγεννηθεί η επιδερμίδα και να διατηρηθεί ένα ωραίο μαύρισμα. Σαν φροντίδα ημέρας  πρόσωπου,  για αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Σαν επιπλέον συστατικό  ‘’λαμπερής όψης ‘’ του δέρματος .

Επιπλέον χρήσεις του ελαίου

Το  έλαιο καρότο είναι  ιδιαίτερα πλούσιο σε προβιταμίνη Α (καροτίνη),  βιταμίνη Β και F.

Η  προ-βιταμίνη Α έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες που επιτρέπει την δέσμευση των  ελεύθερων ριζών  που παράγονται από την μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο. 

Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Με συχνή χρήση χαρίζει φυσικό μαύρισμα και χρυσαφένιο χρώμα στην επιδερμίδα ακόμα και χωρίς ήλιο. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Δίνει ζωντάνια στην επιδερμίδα του προσώπου και σβήνει τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Ιδανικό για να δώσει μια όψη υγείας , να τροφοδοτήσει την επιδερμίδα με πολύτιμα συστατικά και να την προετοιμάσει για την έκθεση στον ήλιο.

NATURADO CARROT OIL NATURADO COSMETICS

9,50 €Τιμή
    bottom of page